Hoppa över navigation

Vi har sagt det förut och vi säger det igen – att få kommentarer på våra publicerade bilder och blogginlägg är väldigt roligt. Det är inspirerande att höra någon annans åsikt om något vi gjort och kanske också få en ny infallsvinkel, en ny tanke.

Inspiration får vi också genom att titta på andras bilder. Detta ägnar vi oss nästan lika mycket som åt vårt eget fotograferande. Att se någon annans arbete, se hur någon annan fångat något ger tips, idéer och ännu fler tankar. Det är fantastiskt hur många duktiga fotografer det finns – både amatörer och proffs.

Att vi skulle vara någon annans inspirationskälla är inget vi tänkt på eller ens funderat över, men häromdagen fick vi en bildkommentar från en person och ett mail från en annan där det talades om hur vi inspirerade dessa människor med våra bilder. Vi kan villigt erkänna att vi blev både tagna, rörda och berörda. Det är stort att kunna inspirera någon. Och tänk att dessa personer tog sig tid att skriva till oss och berätta om det. Det värmer. Tack!

Och till alla er som inspirerar oss – ett STORT varmt tack. Vi hoppas att vi kan ge er lite av all den inspiration och glädje som ni ger oss.

Värme

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: