Hoppa över navigation

Nu har vi jobbat i två veckor men vi har fortfarande inte hunnit gå igenom ens hälften av alla bilder vi tagit under våra fyra veckors ledighet. Fortfarande håller vi på med bilder från vår resa i södra England. Och den resan var bara den första av flera vi hann med under ledigheten.

Nu är ju sommaren inte slut bara för att semestern tagit slut. Vi har fortsatt att njuta av lediga stunder på såväl helger som kvällar. Vi har hunnit uppleva en utställning på Nationalmuseum, besökt ett Street Art-evenemang , tittat på dans i Vitabergsparken, hejat på löparna i Midnattsloppet, sett flera olika artister uppträda under Kulturfestivalen i Stockholm och fotograferat ett bröllop i Malmköping. Hårddiskarna här hemma är med andra ord fullproppade med bilder som väntar på redigering.

Men innan vi  tar oss fram till alla de där bilderna vi tagit efter semestern ska vi först redigera klart semesterbilderna och kanske skriva några rader här i bloggen om vad vi varit med om i London, Riga och Prag.

Även om semestern är slut så har vi många minnen och bilder kvar. De kommer vi att leva på länge och vi delar gärna med oss. En del av våra bilder kommer ni hitta på Flickr.

Annonser

2 Comments

  1. trevligt att ni hittade min blog Bildverkstan. 🙂

    Jag har ju lite fler bloggar. Bla en om resor. 🙂 Med tanke på vad jag sett när jag kikat på de senast inläggen är. Verkar ha varit en trevlig resa. Och bilder…ja dom tar sin tid. Det går ju rätt fort att bara titta igenom dom, Men sedan vill man ju göra något med dom också. Jag håller fortfarande på med bilder fån Costa Rica som jag beökte i början på året. .) Sedan vill man kanske beställa kopior också. Då tar ju de en väldig tid.
    Ha det bra.

    • Att resa är himla kul och att fotografera också. Men nog önskar man att man hade mer tid att ta hand om bilderna. Kul att du kikade in här.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: