Hoppa över navigation

Allt är inte guld som glimmar. Det vackra huset det stod hotell på nära stranden i Lancing innehöll en sunkig pub och ett hotell som inte var öppet. Efter hänvisning till annat ställe som var fullbokat och ytterligare ett ställe så hamnade vi slutligen på ett av de få B&B som vi såg under vår resa i södra England. Det drevs av två kvinnor som skapat ett mycket ombonat och ”piffat” B&B. Vi fick ett vackert rum på andra våningen benämnt Lighthouse med utsikt över strandens färgglada badstugor.

Rummet gjorde skäl för sitt namn. Helt i vitt och underbart välkomnande med dekorationer av alla de slag i form av fyrar. Nog för vi har sett fyrar på tavlor och som prydnadsföremål men vi hade aldrig tidigare sett en lampfot i form av en fyr.

Vi gick en promenad längs strandremsan utanför vårt hotell. Massor av folk var ute och kitesurfade trots att vädret inte var det bästa. Intressant att se det live. Men hungern gjorde sig påmind och vi gick mot den grekiska restaurang vi passerade när vi letade boende för natten. Det var en riktigt positiv överraskning. Mitt bland alla gråa hus på en gata utan något som helst liv låg den lilla restaurangen. Det verkade vara en liten familjerestaurang och maten som serverades var genuint grekisk och mycket god.

Regndropparna började komma när vi gick tillbaka till vårt B&B. Skönt att krypa in i en skön säng och ett mysigt rum.

När vi låg i vår säng kunde vi titta ut rakt emot havet och alla de färgglasa badstugorna. Vi valde att inte dra för några gardiner den natten – vi ville inte missa en enda vaken sekund av den utsikten. Och på morgonen när vi vaknade såg det ut så här:

Vackert det också.

Annonser

One Comment

  1. Så vackra badstugor – både med och utan regn.

    Tänker på en bild jag tog tidigare i sommar med liknande motiv, fast här i Sverige då.

    Här finns den: http://blindstyre.se/wordpress/2011/07/en-dag-i-juli/

    Varma augustimorgons-hälsningar!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: