Hoppa över navigation

Att göra små nedslag här och där har många fördelar men också en del nackdelar. En av fördelarna är givetvis att man får uppleva en hel massa olika miljöer.En av nackdelarna är att man aldrig hinner upptäcka saker på djupet. Många av de platser vi sett under semestern är helt fantastiska, flera av dem skulle vi vilja återvända till. En sådan plats är Brighton. Vi blev liksom aldrig riktigt färdiga där.

Brighton har en trevlig stadskärna, en lååååång strandremsa och en stor, vacker och berömd pir. Längst ut på piren i Eastbourne hittade vi ett gäng fiskare. Längst ut på piren i Brighton hittade vi ett helt nöjesfält med flertalet karuseller. Ett litet Gröna Lund helt enkelt. Hur coolt är inte det? (för att citera en av ungdomarna).

När vi satt och åt lunch inne i staden hamnade vi precis intill något som förmodligen var ett rådhus för under den stunden vi satt där såg vi flertalet brudpar som fotograferades utanför denna byggnad. Intressant att ta del av andra länders sedvänjor eller att åtminstone få en liten glimt av dem. En intressant iakttagelse från ett av bröllopen var att delar av brudparets följe först åkte iväg i bilen som brudparet skulle åka i. Kanske fanns det en alldeles logisk förklaring till detta men nog såg det lite märkligt ut att se brudparet stå vid trottoaren och vänta på den fina bilen pyntad med vit rosett.

Efter ett litet äventyr med att ta sig ut från parkeringshuset och komma tillbaka till vägen längs stranden så lämnade vi Brighton. Vi var där alldeles för kort stund men vi ville hitta ett boende för natten utanför staden. Hoppas vi får möjlighet att återvända. Bilder från Brighton hittar du här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: