Hoppa över navigation

Vi har kört bil i England. Detta innebär att ena halvan kört bilen, den andra plockat fram preliminär resrutt och försökt läsa karta och skyltar under färdens gång.

På vår bilfärd genom södra delarna av England hade vi inte bokat något boende (annat än det i Folkestone). Vi tänkte helt enkelt att vi skulle lyckas hitta B&B längs vägen. Förra året fungerade det alldeles utmärkt i Skottland. Och vi var helt övertygade om att det skulle fungera i södra England också. Hur det gick med den saken kommer ni få läsa om längre fram.

Men när vi reser på detta sätt har vi inte heller planerat in speciella stopp. Vi kanske har mål på vägen där vi vill stanna och se något speciellt men däremellan stannar vi lite när matlust, toabesök eller annat pockar på uppmärksamhet. Precis så var det när vi kom till Dymchurch. Vi var helt enkelt lite hungriga och stannade i denna by som verkade bestå av en gata, ett litet nöjesfält för små barn och en oändlig kustremsa med en strandpromenad som var fantastisk.

Förutom att fotografera hittade vi ett litet fik där maten verkligen var fräsch och där grönsakerna kändes nyskördade.

Här är bilderna från Dymchurch. Och är det inte lite lustigt att man aldrig tröttnar på att försöka fånga dom där måsarna på bild.

Annonser

3 Comments

  1. Undrar hur ni har hittat till min blogg;-) Kan det bero på att makenmin är engelsman… Fick faktiskt googla orterna ni har besökt för jag trodde att ”Södra England” är Cornwall;-)
    Kommer förresten himla gärna tillaka hit, era foton och rolig text tilltalar mig!!!

    PS. Kan du bara ändra färgen i kommentatosfältet så att man ser vad man skriver för nu är det svart på svart – så du/ni får stå ut med en massa stavel 😉

  2. Nu kommer texten upp… i vitt – japp, det var en massa stavfel, men ni får skylla er själva;-)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: