Hoppa över navigation

För ett par år sedan bokade vi en resa till Skottland. När resan var bokad upptäckte vi att British Open – den stora golftävlingen – skulle inledas dagen innan vi skulle resa hem. Då ena halvan av Par i Foto är passionerad golfare och den andra halvan gärna tittar på bra golf så var detta ett tillfälle som vi inte kunde låta passera. Vi lyckades få biljetter och glädjen var stor.

Den torsdagen stod vi med fjärilar i magen och såg utslagen från första tee. Vi såg många världsstjärnor och vi fick uppleva riktigt bra golf. Det var en bra avslutning på en härlig semester.

Året därpå återvände vi till Skottland vid ungefär samma tidpunkt. Denna gång planerade vi vår resa så att vi kunde avsluta med att uppleva finaldagen på British Open. Och för er som känner till lite om golf så gick tävlingen i det anrika S:t Andrews. För er som följt tävlingen på plats eller vid TV:n så kan vi också berätta att vi gick bakom repet på 18:e fairway när sista slagen slogs. Det var mäktigt.

I år gick tävlingen i Sandwich i södra England och i år valde vi att besöka den sista s k Practice Day. Fördelen med detta är att man då får fotografera, något som inte är tillåtet de andra dagarna. Det var vansinnigt roligt att få härja nästan fritt med kamerorna och försöka fånga de stora golfstjärnorna, försöka fånga golfsvingar (vilket visade sig väldigt svårt) och att hitta vinklar på golfbanan som var intressanta. Resultatet blev en brokig blandning bilder och en del av dem hittar ni här.

Annonser

2 Comments

  1. Tack för kommentaren, den värmer 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: