Hoppa över navigation

För en tid sedan hade vi det stora nöjet att bli inbjudna till Titti Hammerlings vernissage på Kungsholmen i Stockholm. Titti är konstnär och flera av hennes tavlor blev vi mycket förtjusta i. Dessvärre stängde utställningen den 31 maj så ni som missade detta tillfälle får vänta ett tag eller helt enkelt bege er till Helsingfors i oktober.

Idag hade vi förmånen att få ta del av Joakim Berndes och Mikael Gustafssons foton på Åstugan – kaféet nån annanstans. För er som vill ha en liten lagom utflykt kan vi varmt rekommendera en liten tripp till denna oas strax utanför Nyköping. Förutom vackra foton kan man avnjuta en kopp kaffe eller något annat läskande  i den lilla trädgården vid ån.

Det är inte utan att man blir lite sugen att själv ställa ut. Men fram till detta kan ske så är vi glada och tacksamma att vi har en del människor runt omkring oss  som ger oss möjligheten att njuta av deras verk.

Joakim och Titti fångade på samma bild, i minglet i samband med Tweetupsthlm i maj 2011.

Annonser

2 Comments

  1. Blir lite orolig, ni har inte varit inne på ett tag…..
    Har det hänt nåt?

    • Hej, tack för din omtanke. Nejdå, inget annat har hänt utöver att vi varit mycket upptagna med jobb och sedan semester. Precis hemkomna efter 9 dagar i södra England. Många bilder blev det. Det kan nog bli något bloggat framöver, men i första hand kommer det bilder på vår Flickr-sida: http://www.flickr.com/photos/parifoto/


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: