Hoppa över navigation

I gårdagens fotosöndag var temat ”tre”. Det är alltid kul att se hur andra deltagare tänkt, hur de löst uppgiften och hur de tolkat temat.

Det kan ju tyckas att en siffra är ett rätt enkelt tema. Men vi upplever nog att det nästan är svårare med ett enkelt ord just för att man ju vill hitta ett litet annorlunda sätt att beskriva ordet.

På vår jakt efter idéer så var vi inne på Tro, Hopp och Kärlek. Vi funderade också på afternoon tea – en tekopp kl tre. En annan idé var att ha en exponeringstid på 3 sekunder. Ingen av dessa idéer förverkligade vi dock. Istället var vi på besök vid en hästhoppning och hittade några tjejer som vägde hö och la i väskor. Som av en händelse låg tre väskor färdigpackade, vi hittade tre papperskorgar på rad och vi såg en prisutdelning där det endast var nummer ett och nummer två som fick pris och där trean saknades. Vårt val föll dock på något vi hittade i en klädaffär på vägen hem. Vårt bidrag till fotosöndag blev detta.

Nedan ser ni några av de bilder och bildidéer som vi ratade.

Annonser

2 Comments

  1. Även om ert bidrag till temat tre var rätt bild så tycker jag att den sista bilden med tjejerna som ska väga hö är vansinnigt vacker! Skulle jag gärna ha som tavla.

    • Spännande att höra att du gillar den bilden extra mycket. Den hade nog aldrig publicerats om det inte var för att vi ville ge exempel på bildtänk och bilder som vi ratade.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: