Hoppa över navigation

Någon egen måne kommer vi aldrig att få, men en studio, det är väl inte för mycket begärt? Vi testar ibland lite olika studiotagningar genom att bygga en ministudio på strykbrädan, men ljus från en IKEA-lampa och lakan eller pappersark som fond. Det är kul men svårt. En dag hoppas vi ha möjligheten att bygga upp en egen liten studio där vi kan fotografera såväl människor som saker.

Bilden ovan är tagen i samband med en fotomässa. Vi hittade bilen i en monter där det visades upp olika typer av studioutrustning. Man hade riggat upp en ministudio med denna bil som objekt. Inte helt lätt att hitta en spännande vinkel, vi var ju inte ensamma om att vilja fotografera bilen…om man säger så. Kul var det i alla fall och resultaten blev helt okej, eller vad tycker ni?

Annonser

12 Comments

 1. Mer än ok, tycker jag. Fint djup och färgskala som precis passar till antik-stuket på bilen!
  Hoppas att er dröm om en egen studio blir sann 🙂

  • Tack, vi har faktiskt ett rum som skulle kunna användas, men där står lite annat just nu och hela studioutrustningen saknas. Än så länge 🙂

 2. Supertufft!

  Trevlig helg.

 3. Har samme ønske som dere, – hadde vært flott med et lite studio og det står øverst på min ønskeliste!
  Supert bilde dette!
  Og jeg har faktisk denne bilen som modett,- i rød farge. Mener det er en engelsk Morris!

 4. Ha en flott fredda’ dere!

 5. Det där med strykbräda känner jag igen..ibland försöker jag med tapetrulle som bakgrund..kan bli ganska hyfsat..men oftast e det ljuset det hänger på..ha det..Maria

  • Vi kör ofta naturligt ljus från fönstret om vi behöver mer än det punktljus som IKEA-lampan erbjuder. Det duger för småsaker. Ibland.

 6. Fattar inte att det ska vara så svårt att bli erbjuden 100kvm, högt i tak, mjuka skarvar mellan vägg och golv, centralt, nära hem och inbrottsäker lokal för inga pengar alls. Fastighetsägaren skulle ju få gratis porträtt till hela familjen 😉 Trevlig helg på er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: