Hoppa över navigation

Varje vardag passerar vi Stockholms central. Som dom flesta vet har det ju inte varit helt enkelt att åka med SJ i vinter och det är oftast SJ vi nyttjar. Vi har tillbringat många timmar i väntan på Stockholms central – timmar vi försökt fördriva på olika sätt. Ett av dom har varit att fotografera. (När vi inte försökt få fram information eller sprungit mellan olika perronger.)

Häromdagen fanns lite extra tid – lite extra väntetid som dock inte SJ hade någon som helst del i. Då blev det lite fotograferande nere i vänthallen. Tack och lov har vinterns värsta tågkaos lugnat ner sig lite så de resenärer som väntade denna dag hade förhoppningsvis ingen lång väntan.

Annonser

4 Comments

  1. Din himmel igår – ja den var verkligen magisk!!! Å din bilddokumentation från Stockholms Central älskar jag. Det kallas för vardag;-) Du är då inte rädd att fota människor, medan jag är ”vettskrämd”. Har ingen aning varför. Och när jag väl knäpper ett kort då blir det inget bra. Måste jobba på det;-)

  2. Det är då riktigt skoj att fota ovetande människor…
    det kan bli riktigt intressanta bilder. 😛
    Usch ja! Det var ingen lätt match att resa med SJ i under vintern. :/

  3. Sånt här fotande är ju riktigt kul. Speciellt på en så folkrik plats. Jag testade gatufoto när vi var i Stockholm för ett år sedan och det var himla skoj. Det blir nog en resa i år med så då tror jag det blir ett besök på centralstation. 😉

    • På centralen är det ju alltid folk och lätt att fotografera annars kan vi tipsa om Drottninggatan eller Gamla stan. I Gamla stan blir det dock lite mörkt mellan husen


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: