Hoppa över navigation

Känslan sitter i länge … Ja det har den verkligen gjort och kommer att göra ett tag framöver.

Skottland var och är fantastiskt på många sätt och vi är glada för allt vi fick uppleva under den dryga vecka vi var där.

Det var storstadsliv med VM-final i fotboll, vandring i tunnlar under staden, födelsedagsfirande med champagne, felkörning i bussfil och det var landsbygdsupplevelser ute på smala vägar, storslagen natur, höga berg, djupa dalar och möten med människor vi knappt trodde existerad. Dessutom byar, samhällen, städer av de mest skilda slag, skönhet och mindre vackert i en salig blandning och övernattningar på hotell, på pensionat och hemma hos människor som hyrt ut ett rum för natten.

Vi upplevde evenemang i form av lokala festivaler med säckpipeblåsare till det något större British Open i golf och väderlek av alla de slag, allt från högsommarvärme ner till 9 plusgrader och hällregn. Men vädret kan vi verkligen inte klaga på. Det har inte hindrat oss i något endaste fall. Tvärtom tror vi bara det förstärkt känslan av att vara i Skottland.

Nu har vi gått igenom våra drygt 2000 bilder och delat upp dem i olika grupper för att det ska vara lättare att titta på dem. Här kommer den sista gruppen – det är ett antal bilder så förbered dig för fem minuter med – våra sista dagar i Skottland 2010.

Du som inte sett några av bilderna hittar dem alla i olika grupper HÄR. Grupperna eller seten går också att se som bildspel.

Och vi vill tillbaka ….

Annonser

2 Comments

  1. Underbart landskap! 🙂

    Tackar för fina kommentarer! 😀
    Och jag får se till att använda mig av chokladen! 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: